انتقاد نماینده مردم از روند کند اجرای طرح انتقال آب زاینده رود به کاشان و آران و بیدگل

1397/12/19
53
0
سیاسیمجلس
کد خبر :233
آران و بیدگل نیوز - روابط عمومی دفتر ارتباطات مردمی نماینده مردم در مجلس: در ابتدای این نشست نماینده مردم از روند کند اجرای این پروژه انتقاد و بر تسریع روند اجرای طرح انتقال آب زاینده رود به کاشان به عنوان طرحی ملی و مطالبه ای جدی در بین مردم تأکید کرد.

\"نشست

در این دیدار که هاشمی نماینده شرکت بهره بردار نیز حضور داشت،  ساداتی نژاد به پیگیری های خود در وزارت نیرو پیرامون این پروژه اشاره کرد و تعیین تکلیف سریع آن را تا حصول نتیجه از اولویت های خود برشمرد.
 علی راییجیان مجری طرح آبرسانی به کاشان و آران و بیدگل و تونل گلاب، عدم وجود ردیف اعتباری برای هزینه های مدیریت بهره برداری از خط لوله را از مشکلات این پروژه دانست و عدم تخصیص اعتبار لازم از اسفند ?? تا به امروز را عامل عدم تکمیل این پروژه دانست.
وی به ارزش سرمایه گذاری ??? میلیاردی پروژه به قیمت امروزه اشاره کرد و مهم ترین چالش موجود را حفظ و نگهداری لوله ها و تجهیزات مورد استفاده در مسیر انتقال برشمرد که در صورت بی توجهی خسارت زیادبه خط لوله از تبعات  خواهد بود.
در پایان این نشست مقرر گردید در هفته آتی بازدیدی از پروژه انتقال آب و تونل گلاب توسط نماینده محترم مردم صورت گیرد.
همچنین مقرر شد جهت رفع مشکلات اعتباری پروژه و بحث هزینه های تعمیر و نگهداری خط لوله، جلسه ای توسط نماینده مردم در تهران در شرکت و آب و فاضلاب کشور تشکیل شود تا ان شاءالله با رفع موانع پروژه، شاهد به بار نشستن هرچه سریعتر آن باشیم.

;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.