گشت هدفمند پلیس به کشف ۵۰۰ کیلوگرم چوب قاچاق طاق انجامید
سرهنگ قدرتالله صالحان، فرمانده انتظامی شهرستان آران و بیدگل، اظهار داشت: مأموران کلانتری ۱۱ در جریان گشتزنی هدفمند در یکی از مناطق حاشیهای شهرستان، به یک دستگاه موتورسیکلت با ۲ راکب مشکوک و آن را متوقف کردند.
وی افزود: مأموران در بررسیهای اولیه و اقدامات تخصصی، به سرنخهایی از فعالیت افراد مرتبط با قاچاق و جابهجایی چوب دست یافته و موضوع را با همکاری اداره منابع طبیعی و هماهنگی مقام قضایی پیگیری کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان تصریح کرد: در ادامه، ۲ دستگاه خودرو مرتبط با حمل و جابهجایی چوب قاچاق شناسایی و توقیف و در بازرسی از یکی از آنها، ۵۰۰ کیلوگرم چوب قاچاق از نوع طاق کشف شد.
سرهنگ صالحان خاطرنشان کرد: برابر اعلام کارشناسان اداره منابع طبیعی، ارزش چوبهای مکشوفه حدود ۹۵ میلیون تومان برآورد شده و در این رابطه ۳ نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.
وی افزود: دو دستگاه خودرو و موتور سیکلت توقیفی نیز پس از انجام اقدامات قانونی به پارکینگ منتقل شدند.
سرهنگ صالحان در پایان بر استمرار برخورد پلیس با قاچاقچیان و متخلفان حوزه منابع طبیعی تأکید کرد و از شهروندان خواست موارد مشکوک را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
- اصفهان
- آران و بیدگل
- مأموران کلانتری ۱۱
- گشتزنی هدفمند
- مناطق حاشیهای شهرستان
- یک دستگاه موتورسیکلت با ۲ راکب
- قاچاق و جابهجایی چوب
- اداره منابع طبیعی
- مقام قضایی
- توقیف ۲ دستگاه خودرو
- حمل و جابهجایی چوب قاچاق
- کشف ۵۰۰ کیلوگرم چوب قاچاق طاق
- حدود ۹۵ میلیون تومان
- ۳ نفر دستگیر
- مراحل قانونی
- مراجع قضایی
- دو دستگاه خودرو و موتور سیکلت توقیفی
- اقدامات قانونی
- پارکینگ
- برخورد پلیس با قاچاقچیان و متخلفان حوزه منابع طبیعی
هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است
با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.