فرماندار آران و بیدگل ضرورت توجه بیشتر جهت تکریم از مقام شامخ شهدا را خواستار شد

1395/11/04
42
0
سایراخبار ادارات
کد خبر :7511
به گزارش آران و بیدگل نیوز به نقل از روابط عمومی فرمانداری، ابوالفضل معینی نژاد، در جلسه کمیته بزرگداشت شهدای کارگر شهرستان اظهار داشت: یادواره شهدای کارگر شهرستان با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، بیان حماسه‌ها و ایثارگری‌های شهدای دوران دفاع مقدس و آشنایی با این شهدای بزرگوار برگزار شود.

\"فرماندار

وی افزود:تمام دستگاه‌ها باید برای در برگزاری یادواره شهدای کارگر همکاری داشته و در نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت، گام‌های اساسی برداشته شود.
 
فرماندار آران و بیدگل عزت امروز اسلام را از برکت خون شهیدان ذکر و خاطر نشان کرد: این مراسم باید به گونه‌ای برگزار شود که لایق مقام والای شهدا باشد.

وی با اشاره به کسب عنوان نخست ایثارگری دارالشهدای آران و بیدگل در کشور و تقدیم ??? شهید کارگر شهرستان ، ضرورت توجه بیشتر جهت تکریم از مقام شامخ این شهدا را خواستار شد.


;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.