- هشدار استاندار اصفهان: یک دهه تعلل کافی است؛ برنامه جامع کویر باید فوراً تدوین شود
- درخشش ورزشکار آران و بیدگل در جشنواره ورزشی بهزیستی کشور
- حضور داور ممتاز آران و بیدگل در مسابقات برگزار شده قهرمانِ قهرمانان کشور
- کسب مقام نخست تیم والیبال حوزه علمیه امیرالمؤمنین(ع) آران و بیدگل
- افزایش ۱۲۰ هزار تومانی کالابرگ هموطنان تحت پوشش نهادهای حمایتی
تکمیل بیمارستان نیمه تمام امام حسن مجتبی (ع) آران و بیدگل مطالبه ۱۶ ساله مردم شهرستان است
به گزارش آران و بیدگل نیوز به نقل از ایرنا، دکتر علی یوسفیان افزود: اتمام عملیات عمرانی و تجهییز بخش های مختلف بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) آران و بیدگل نیازمند 120 میلیارد تومان اعتبار است و اگر این اعتبار تخصیص یابد تا 6 ماه آینده به بهره برداری می رسد.
وی اظهار کرد: این بیمارستان یک بیمارستان عمومی 120 تخت خوابی و دارای همه بخش های تخصصی،عمومی،داخلی،جراحی و غیره است و با راه اندازی آن ارائه خدمات بهداشتی به مردم توسعه می یابد.
معاون شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل گفت: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی کاشان باید در بحث تکمیل چارت سازمانی و تامین نیروی انسانی این بیمارستان مساعدت لازم را داشته باشد.
شهرستان آران و بیدگل با بیش از ۱۰۳ هزار نفر جمعیت در فاصله ۲۱۵ کیلومتری مرکز استان اصفهان قرار دارد.
;
هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است
با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.