یک میلیون و 350 هزار بازنشسته کشوری داریم

1395/07/07
64
0
سایرخبرگزاری ها
کد خبر :7918
آران و بیدگل نیوز به نقل از ایرنا: سید غلامرضا هاشمی روز سه شنبه در آیین افتتاح خانه امید آران و بیدگل افزود: ماهیانه حقوق پرداختی به این تعداد بازنشسته کشوری حدود 20 هزار میلیارد ریال است که با توجه به منابع محدود دولت برای پرداخت این حقوق، خوشبختانه در پرداخت آن هنوز مشکلی پیش نیامده است.

\"یک
وی با اشاره به این که طبق آیین نامه، احداث خانه امید فقط به شهرهایی که بیش از پنج هزار بازنشسته کشوری دارند تعلق می گیرد افزود: با وجودی که شهرستان آران و بیدگل تعداد بازنشسته کشوری کمتر از پنج هزار تن دارد توانسته است با پشتکار و پیگیری مسئولان و بازنشستگان خود مجوز ساخت این مجموعه را گرفته و در کمترین زمان ممکن به بهره برداری برساند.
هاشمی با اشاره به این که بهره برداری از خانه امید موفقیت بزرگی برای این شهرستان محسوب می شود تصریح کرد: در استان اصفهان فقط سه شهر آران و بیدگل، خمینی شهر و شهرضا دارای خانه امید بازنشستگان شده اند که این جای بسیار خوشحالی است.
وی بیان کرد: زمین این مجموعه در این شهرستان توسط شهرداری واگذار شده است که مابقی هزینه های طراحی و ساخت آن بر عهده کانون بازنشستگان کشوری بوده است.
وی خاطرنشان کرد: مسئولان شهرستان آران و بیدگل کمک رسان این مجموعه بوده و همچون گذشته پشت و پناه بازنشستگان باشند.
شهرستان آران و بیدگل با بیش از 100 هزار نفر جمعیت در شمالی ترین نقطه استان اصفهان، در فاصله شش کیلومتری شهرستان کاشان و 215 کیلومتری مرکز استان اصفهان قرار دارد
;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.