- الهام علیاف: ترامپ تنها رئیسجمهوری است که جنگی را آغاز نکرده!
- پلمپ ۲ واحد ضايعاتي متخلف در آران و بیدگل
- فغانی: عاشق وطنم و مردم ایران هستم / جنگ ۱۲ روزه را محکوم میکنم
- ترامپ در پاسخ به عراقچی نوشت: البته، همانطور که گفته بودم/ لازم باشد دوباره به ایران حمله میکنیم
- عراقچی در گفتگو با فاکسنیوز: خسارات جدی به تأسیسات هستهای ایران وارد شدهاست
پلمپ ۲ واحد ضايعاتي متخلف در آران و بیدگل
فرمانده انتظامي شهرستان آران و بیدگل از اجراي طرح نظارت و ساماندهي واحدهاي خريد و فروش ضايعات و پلمپ ۲ واحد صنفي متخلف در اين شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاري پليس، سرهنگ "غلامرضا هاشمیزاده "در تشريح اين خبر گفت: در راستاي نظارت و ساماندهي واحد هاي ضايعاتي در شهرستان آران و بیدگل مأموران اداره اماکن عمومي فرماندهی انتظامی اين شهرستان به همراه تيمي از نماينده اتاق اصناف و اتحاديه صنفي از دو واحد ضايعاتي بازديد کردند.
وي افزود: در بررسي هاي به عمل آمده توسط مأموران پليس ۲ واحد صنفي متخلف به علت عدم رعايت ضوابط قانوني و صنفي و استفاده اتباع خارجه غیر مجاز در اين خصوص شناسايي و پلمپ شد.
سرهنگ هاشمیزاده بر اهميت نظارت بر فعاليت هاي اين اصناف تأکيد کرده و به مردم اعلام کرد در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک مراتب را از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به همکارانم در انتظامی اطلاع دهند.

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است
با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.