معرفی نفرات برتر مسابقات اسکواش پسران در شهرستان آران و بیدگل

1391/12/04
106
0
اجتماعیتمام عناوین اجتماعی
کد خبر :3825
به گزارش پرتال خبری،تحلیلی شهرستان آران و بیدگل \"ای بی نیوز\" ، این مسابقات در مجموعه ورزشی  مادر این شهرستان به مدت 2روز برگزار و با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد .
نزدیک به 60 اسکواش باز از 11 استان در دو گروه سنی زیر 13 و15 سال به صورت تک حذفی با یکدیگر به رقابت پرداختند که در پایان در رده سنی زیر 13 سال \"فربد کیوانفر \" و\"محمدرضا جعفرزاده \" از کیش در جایگاه اول ودوم ایستادند و \"دانیال قارونی \" قهرمان زیر 11 سال که با نظر فدراسیون در این رده نیز شرکت داشت به همراه \"امیر پارسا رستگار\" مشترکا در جایگاه سوم قرار گرفتند .
در رده سنی زیر 15 سال \"محمدخانی\" از یزد قهرمان شد ، \" مجتبی کفیلی \" از کیش در جایگاه دوم قرار گرفت \"محمد علی فرهت \"از تهران و \" عرفان سلطانی \" از تهران نیز بطور مشترک در جایگاه سوم ایستادند
مسابقات اسکواش قهرمانی پسران کشور با حضور تیم های استان های آذربایجان غربی ، خراسان جنوبی ، خراسان رضوی ، کرمانشاه ، تهران ، یزد ، قزوین ، مازندران ،گیلان و اصفهان وهمچنین کیش ، به مدت 2 روز در شهرستان آران و بیدگل برگزار شد و برترین ها به اردوی آماده سازی تیم ملی برای حضور در مسابقات بین المللی تهران جونیور که شهریور برگزار خواهد شد ، راه یافتند.
مربی تیم ملی نوجوانان و مسوول برگزاری مسابقات گفت: مسابقات بخش دختران هم از پنج شنبه در آران و بیدگل برگزار می شود.
ضیاء الدینی با بیان اینکه آران و بیدگل به علت برخورداری از چهار کرت اسکواش و یک کرت راکت بال از شهرستان های مستعد برای برگزاری مسابقات لیگ کشوری اسکواش است افزود : با توجه به استعدادهای این شهرستان امیدواریم با برگزاری مسابقات کشوری شاهد معرفی چهره های مدال آور کشوری از آران و بیدگل به کشور باشیم.


\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"


;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.