مدرسه‌های آران و بیدگل با کمبود 120 معلم مواجه است

1395/05/17
42
0
سایرخبرگزاری ها
کد خبر :7970
آران و بیدگل نیوز به نقل از ایرنا: محمد معدن‌دار افزود: امید است با برنامه ریزی های صورت گرفته از جمله جذب 46 فارغ التحصیل تربیت معلم در شهرستان، هم چنین به کارگیری 60 نیرو از طرح خرید خدمات و به کارگیری تعدادی سرباز معلم بتوانیم این کمبودها را جبران کنیم.

\"مدرسه‌های

وی هم چنین به کمبود فضای آموزشی در آران و بیدگل اشاره کرد و گفت: برای سال تحصیلی پیش رو حدود 170 کلاس درس کمبود داریم که با تکمیل سریع تر چندین پروژه آموزشی هم چنین جابجایی و دو شیفته کردن مدرسه ها در صدد جبران این کمبودها هستیم.
معدن دار تعداد طرح های فعال نیمه کاره آموزشی و ورزشی شهرستان را 18 طرح برشمرد و بیان کرد: با نظر مساعد و قول همکاری مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان و مدیرکل نوسازی این استان درصدد هستیم تعدادی از این طرح ها را تا پایان دولت یازدهم به بهره برداری برسانیم.
وی با تاکید بر این که آموزش و پرورش همواره قدردان خیران است افزود: خیران شهرستان آران و بیدگل همواره پیشتاز و سرآمد سایر شهرهای کشور بوده و با اهدای مال خود بزرگ ترین خدمت را در راه پیشرفت و توسعه آموزشی و پرورشی جوانان و نوجوانان این منطقه بر می دارند.
وی با اشاره به این که 70 درصد نیروهای آموزش و پرورش شهرستان با سابقه بالای 20 سال هستند تصریح کرد: امیدواریم با ورود نیروهای جوان و تحصیل کرده جدید شاهد تغییر و تحول و ایجاد فضای بانشاط باشیم.

;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.