ارتقای سواد تغذیه‌ای، عامل موثر در تغییر نگرش و رفتار مردم در تغذیه می‌شود

1395/10/16
38
0
اجتماعیتمام عناوین اجتماعی
کد خبر :2670
به گزارش آران و بیدگل نیوز به نقل از روابط عمومی فرمانداری، علی محمد یوسفیان، توسعه منابع انسانی را به عنوان یکی از ارکان توسعه فرهنگی،اجتماعی و اقتصادی کشور برشمرد و اظهار داشت: امنیت تغذیه ای و فراهم نمودن غذای کافی مطلوب و سالم از محورهای اصلی توسعه منابع انسانی است.

\"ارتقای

وی افزود: در این راستا و از آنجا که تغذیه مناسب برای سلامت بهینه ضروری است ،سند ملی تغذیه و امنیت غذایی تدوین و در شهرستان نیز کمیته تغذیه راه اندازی می شود.

یوسفیان اذعان داشت:در این کمیته، برنامه های عملیاتی و اجرایی ادارات در زمینه بهبود تغذیه آحاد جامعه،به صورت یکپارچه و همه جانبه و با همکاری بین بخشی و مشارکت مردم مورد پیگیری قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: نمود این رویکرد در سیاستگذاری های سطح ملی و با پشتوانه های قانونی از جمله اصل سوم قانون اساسی،چشم انداز ???? و سیاستهای کلی نظام در چشم انداز، سیاستهای کلی بخش کشاورزی،سند نقشه علمی سلامت کشور و ... مورد پیگیری قرار گرفته است.

معاون فرماندار بیان نمود:در حال حاضر نیز مقام معظم رهبری در سیاستهای کلی نظام در بخش سلامت و در بند ? تأمین امنیت غذایی ، بهره مندی عادلانه آحاد مردم از سبد غذایی سالم،مطلوب و کافی و اصلاح سبک زندگی در تغذیه را مورد تاکید قرار داده اند.

وی یادآور شد:در این راستا یکی از اولویتهای زیر ساختی برای بهبود امنیت غذایی،ارتقای سواد تغذیه مردم است تا زمینه های آگاهی و نگرش و تغییر رفتار مردم در زمینه تغذیه ارتقاء پیدا نماید.

وی از همه ادارات شهرستان خواست تا در این رابطه با شبکه بهداشت و درمان همکاری لازم را داشته باشند.

 
;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.