- ادعای ترامپ درباره نقض آتش بس ازسوی ایران
- ایران ۰ - ۳ آمریکا ؛شاگردان پیاتزا حریف قدرت سوم جهان نشدند
- جزئیات مسمومیت غذایی در یک هیئت مذهبی در منطقه کاشان/عدم رعایت زنجیره دمایی ۳۶ نفر را راهی بیمارستان کرد
- طرح آرامش در آران و بیدگل ؛کشف بیش از ۸۰۰ گرم مواد مخدر و دستگیری ۲۶ نفر
- توقیف موتورسیکلت حامل چوب تاغ جنگلی در کنارگذر آران و بیدگل
آران و بیدگل صدرنشین کمکهای استان اصفهان برای بازسازی عتبات عالیات است
مسئول ستاد بازسازی و توسعه عتبات عالیات در شهرستان آران و بیدگل گفت: این شهرستان از لحاظ جمعیت در صدر کمکهای اجرای این طرح در استان اصفهان قرار دارد.
به گزارش ایرنا، مرتضی مردان در همایش نشان ارادت در فرنانداری آران و بیدگل، افزود: مردم این شهرستان سال گذشته ۲۲ میلیارد ریال برای ساخت، توسعه و بازسازی اعتاب مقدسه به ویژه صحن و سرای امام حسین(ع) و ابوالفضل العباس(ع) اهدا کردند.
هبه محصول ۲۳۲ درخت پسته روستای فخره در طرح نشان ارادت حسینی
وی تصریح کرد: اهالی مومن، ولایتمدار و امام حسینی روستای فخره در بخش کویرات آران و بیدگل نیز محصول ۲۳۲ درخت پسته سه تا ۱۶ سال خود را برای مخارج صحن و سرای امام حسین (ع) هبه کردند.
مردان گفت: بیش از سه هزار نفر مردم آران و بیدگل در طرح پویش کاشی حرم برای ساخت و توسعه صحن عقیله بنیهاشم در کربلا مشارکت کردند.
;
هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است
با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.