- ادعای ترامپ درباره نقض آتش بس ازسوی ایران
- ایران ۰ - ۳ آمریکا ؛شاگردان پیاتزا حریف قدرت سوم جهان نشدند
- جزئیات مسمومیت غذایی در یک هیئت مذهبی در منطقه کاشان/عدم رعایت زنجیره دمایی ۳۶ نفر را راهی بیمارستان کرد
- طرح آرامش در آران و بیدگل ؛کشف بیش از ۸۰۰ گرم مواد مخدر و دستگیری ۲۶ نفر
- توقیف موتورسیکلت حامل چوب تاغ جنگلی در کنارگذر آران و بیدگل
کویر سیازگه و مرنجاب روزهای ۱۴ و ۱۵ آذر ماه تعطیل است
کاشان - ایرنا - رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آران و بیدگل گفت: کویر سیازگه و مرنجاب با تصمیم ستاد خدمات سفر شهرستان، روزهای 14 و 15 آذر ماه تعطیل است.
جواد عبدلی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: این اقدام با هدف حفظ حرمت روز شهادت حضرت فاطمه( س) انجام میشود.
منطقه نمونه گردشگری مرنجاب در شمال شهرستان آران و بیدگل جزو بکرترین و زیباترین کویرهای کشور است که از شمال به دریاچه نمک، از غرب به کویر مسیله، دریاچه حوض سلطان و حوض مره و از شرق به پارک ملی کویر منتهی می شود.
مرنجاب با برخورداری از ظرفیت فعالیت هایی مانند کویرنوردی، آفرود، موتورسواری، سافاری، شترسواری و اسکی روی شن و ماسه، سالانه میزبان 10ها هزار نفر گردشگر داخلی و خارجی است.
کویر سیازگه هم پهنهای گسترده در دامن ریگزارهای شمال ابوزیدآباد و دروازه ورود به پناهگاه حیات وحش یخاب است که تا شهر ابوزیدآباد آران و بیدگل کمتر از 10 کیلومتر فاصله دارد
;
هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است
با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.