فعالیت‌های گسترده قرآنی، آران و بیدگل را به شهری قرآنی تبدیل کرده است

1393/05/04
38
0
سایرخبرگزاری ها
کد خبر :8391
به گزارش پرتال خبری آران و بیدگل \"ای بی نیوز\" به نقل از فارس، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدرضا حشمتی پنج‌شنبه شب در همایش حبل‌المتین در مرکز جامعةالزهراء آران و بیدگل اظهار داشت: خوشبختانه زحمات چندین ساله مسئولان امر به بار نشسته و رمضان امسال جلسات و محافل قرآنی در قالب قرائت، تفسیر و نمایشگاه به صورت گسترده در سراسر کشور با حضور پرشور مردم برگزار گردید.

وی، بازگشت به قرآن را به عنوان یکی از تأکیدات مقام معظم رهبری را یک اصل دانست و افزود: مردم ما به این نتیجه رسیده‌اند که حضور قرآن در زندگی می‌تواند پیامدهای مثبت و نیکی برای آنان به همراه داشته باشد.

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: خوشبختانه در سال‌های اخیر محافل قرآنی در سراسر کشور رشد خوبی داشته است و امیدواریم با این رویکرد بتوانیم نسل جوان را از تهاجمات فرهنگی دشمن حفظ کنیم.

وی فعالیت‌های قرآنی در شهرستان آران و بیدگل را قابل توجه خواند و بیان داشت: فعالیت‌های گسترده قرآنی در آران و بیدگل این شهرستان را به شهر قرآنی تبدیل کرده است.

حشمتی، آران و بیدگل را یکی از بنیانگذاران برنامه‌های جزء‌ خوانی در کشور ذکر و خاطرنشان کرد: یکی از سنت‌های نیک و ارزشمند در حوزه قرآنی اجرای برنامه جزء‌ خوانی در ماه مبارک رمضان می‌باشد که شهرستان آران و بیدگل در این زمینه به خوبی عمل کرده است.

این مقام مسئول در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به تأثیر جامعه قرآنی در روحیه و زندگی نسل جوان تأکید کرد: وظیفه ما مسئولان این است که از این مجامع حمایت کنیم تا شاهد گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه باشیم.

وی یادآور شد: امیدواریم با حمایت خیرین قرآنی بتوانیم در راستای گسترش فرهنگ قرآنی که یک نوع انفاق در راه خدا نیز محسوب می‌شود، گام برداریم.

همایش حبل‌المتین با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین قطبی، مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد استان اصفهان، امام جمعه آران و بیدگل و دیگر مسئولان این شهرستان و فعالان قرآنی این منطقه برگزار شد.
;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.