بازاریابی و فروش مهمترین مشکلات مشاغل خانگی در آران و بیدگل
به گزارش آران و بیدگل نیوز، حسن اربابی اظهار داشت: در حال حاضر دو هزار و 594 بانوی شاغل در شهرستان آران و بیدگل داریم به نحوی که نقش بانوان در مشاغل خانگی پر رنگ است و 95 درصد مشاغل خانگی را بانوان تشکیل میدهند.
وی افزود: سیاست کلی ما در حوزه اشتغال بانوان با توجه به صنایعی که در شهرستان آران و بیدگل وجود دارد، ترویج فرهنگ مشاغل خانگی و اشتغال بانوان است که از سال گذشته شروع شده و تا حدودی هم در این امر موفق بودهایم.
اربابی ضمن اشاره به آثار مثبت توسعه کسب و کارهای خانگی تاکید کرد: اگر حوزه مشاغل خانگی را ترویج بدهیم به طوری که هر کسی در خانه خود کارگاه کوچکی تشکیل بدهد و حتی در حوزه صنعتی زنجیره های تولیدی زیاد شود، خیلی از مشکلات ما از جمله تورم حل میشود.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان آران و بیدگل ابراز داشت: عمده مشکل ما در مشاغل خانگی بازاریابی و فروش است و برای حل این دو مشکل اواخر خردادماه نمایشگاهی با حضور اساتیدی که در این حوزه ها آموزش میدهند، در قالب دو ساعت آموزش و چهار ساعت ارائه محصول، برگزار می شود.
;
هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است
با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.