28مسجد در شهر ابوزیدآباد و بخش كویرات غبارروبی می‌شود

1395/03/08
40
0
فرهنگیتمام عناوین فرهنگی
کد خبر :5778
آران و بیدگل نیوز - عباس اقبالیان: مسئول رسیدگی به امور مساجد بخش كویرات در سخنرانی قبل از خطبه های نمازجمعه ابوزیدآباد،مهمترین هدف حكومت امام زمان(عج)را هدف فرهنگی و تبلیغ مردم به دین دانست و خاطرنشان كرد: انتظار فرج یك حالت نیست بلكه یك عمل است و بر اساس روایات ائمه معصومین(ع)اگر بخواهیم انتظار واقعی آن حضرت باشیم باید در زمان غیبت، آنچه كه مورد نظر امام عصر(عج)بوده و حضرت برای آن قیام خواهد كرد را در خود پیاده كرده و مردم را به دین خدا دعوت نماییم.

\"\"

حجت الاسلام و المسلمین محمدعرب،به نقش مسجد در زمان غیبت و ظهور آن حضرت اشاره كرد و افزود: اگر فردی به مسجد و محافل معنوی توجهی نكند نمی تواند خود را در شمار منتظران آن حضرت قرار دهد.

وی،افزود: شكل گیری و تداوم حكومت امام عصر(عج)از مسجد آغاز می گردد و همچنان كه قیام و حكومت آن حضرت از مسجد الحرام شروع می شود و در مسجد كوفه نیز ادامه پیدا خواهد كرد.

مسئول رسیدگی به امور مساجد بخش كویرات،با بیان اهمیت فضیلت مسجد در روایات و احادیث،به هفته تكریم مساجد در آستانه ماه مبارك رمضان اشاره كرد و اذعان داشت:پاكیزه نگه داشتن مساجد فضیلت و اهمیت بسیاری دارد و هم اكنون در بخش كویرات حدود 28 مسجد قرار دارند كه شامل هشت مسجد در شهر ابوزیدآباد و بیست مسجد در روستاهای تابعه می باشد كه در طول سال در 12 مسجد،نمازجماعت به طور دائمی در آن اقامه می گردد.

وی،افزود: هدف از غبارروبی مساجد در دهه آخر ماه شعبان، آماده‌سازی این اماكن مذهبی برای پذیرایی مؤمنان در ماه رمضان بوده و مساجد بخش كویرات نیز غبارروبی خواهد شد.

وی،افزود: پایگاههای بسیج و كانون های فرهنگی بازوان امام جماعت در مساجد هستند كه می توانند در استمرار نماز جماعت و برنامه های دینی و فرهنگی در مسجد نقش مهمی را ایفا نمایند.

;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.