قهرمانی دوومیدانی‌کار آران و بیدگلی در مسابقات بین‌المللی بلاروس

1405/05/17
32
0
ورزشیدو و میدانی
کد خبر :22922

ریحانه مبینی، دوومیدانی‌کار شایسته شهرستان آران و بیدگل، در مسابقات بین‌المللی دوومیدانی بلاروس با ثبت رکورد 6 متر و 44 سانتی‌متر در ماده پرش طول بانوان، به مقام قهرمانی دست یافت.

 ملی‌پوشان تیم ملی دوومیدانی ایران با هدف برپایی اردوی آماده‌سازی و افزایش آمادگی برای حضور قدرتمند در بازی‌های آسیایی ناگویا، راهی شهر مینسک بلاروس شدند و در جریان این اردو در مسابقات بین‌المللی این کشور به میدان رفتند.

این رقابت‌ها روزهای 15 و 16 مردادماه 1405 در ورزشگاه دینامو شهر مینسک برگزار شد و ملی‌پوشان ایران در مواد مختلف با رقبای بین‌المللی خود به رقابت پرداختند.

در ماده پرش طول بانوان، ریحانه مبینی با ثبت پرشی به طول 6 متر و 44 سانتی‌متر ضمن پشت سر گذاشتن رقبای خود، عنوان قهرمانی این ماده را از آن خود کرد.

دو ورزشکار بلاروس نیز با ثبت رکوردهای 6 متر و 41 سانتی‌متر و 6 متر و 34 سانتی‌متر به ترتیب در جایگاه‌های دوم و سوم قرار گرفتند.

همچنین در این مسابقات، زهرا زارعی، دونده سرعت تیم ملی دوومیدانی ایران، با ثبت دو رکوردشکنی عملکرد درخشانی داشت و از سوی مسئولان برگزاری به عنوان برترین ورزشکار جام بلاروس انتخاب شد.

alt text

 

alt text

;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.