خط‌ونشان صالح و شاگردان برای قهرمان کشور

1405/07/12
25
0
ورزشیفوتبال و فوتسال
کد خبر :23111

در هفته نخست مسابقات لیگ برتر فوتبال ۱۸ سال کشور، عصر امروز شنبه ۱۱ مهرماه ۱۴۰۵، تیم ۱۸ سال باشگاه ستارگان افسریه در دیداری خانگی میزبان فولاد مبارکه سپاهان، قهرمان فصل گذشته این رقابت‌ها بود که این مسابقه در نهایت با تساوی یک بر یک به پایان رسید.

تیم ۱۸ سال باشگاه ستارگان افسریه در ابتدای مسابقه با دریافت یک گل از حریف عقب افتاد؛ اما این شاگردان علیرضا صالح بودند که در ادامه موفق شدند گل خورده را توسط عرفان کوهسالی جبران کرده و نتیجه را به تساوی برسانند.

در آغاز نیمه دوم ، افسری ها با ارائه یک بازی حساب‌شده، منظم و دقیق، راه نفوذ ستاره‌های سپاهان را بستند و اجازه خلق موقعیت جدی به قهرمان فصل گذشته ندادند این در حالی بود که شاگردان صالح چند موقعیت نیز برای رسیدن به گل دوم روی دروازه سپاهان ایجاد کردند که نتوانستند از موقعیت های خود روی دروازه حریف استفاده کنند و در نهایت این مسابقه با نتیجه یک بر یک به پایان رسید .

حضور پرشور هواداران عزیز و بزرگوار باشگاه ستارگان افسریه که امسال نیز همچون سال گذشته با حضور پرشور خود دست به کار بزرگی زدند یکی از نکات قابل توجه این مسابقه بود ؛ هوادارانی که با وجود شرایط نامساعد آب‌وهوایی، دست از حمایت و تشویق تیم  محبوب خود برنداشتند و تا پایان مسابقه در کنار ۱۸ سال ها حضور داشتند .

لازم به ذکر است در هفته دوم این رقابت ها هفته آینده ، افسری ها میهمان ملوان انزلی دیگر مدعی این رقابت ها خواهند بود .

روابط عمومی باشگاه فرهنگی ورزشی ستارگان افسریه شهرستان آران و بیدگل 

;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.