آغاز اجرای طرح «سه‌شنبه‌ها با نهج‌البلاغه» در دانشگاه فرهنگیان آران و بیدگل

1404/08/06
25
0
فرهنگیتمام عناوین فرهنگی
کد خبر :16314

به گزارش خبرنگار خیمه‌گاه، طرح فرهنگی و معرفتی «سه‌شنبه‌ها با نهج‌البلاغه» به همت بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان مرکز آران و بیدگل آغاز شد.

دکتر حسین کدخدائیان، سرپرست این دانشگاه، با اعلام این خبر گفت: در قالب این طرح، هر هفته سه‌شنبه‌ها امام جمعه آران و بیدگل، حجت‌الاسلام و المسلمین علیرضا فرهنگ با حضور در جمع دانشجویان، ضمن اقامه نماز ظهر و عصر، به تفسیر گزیده‌هایی از کلام امیرالمؤمنین علی(ع) می‌پردازد.

وی با اشاره به استقبال قابل توجه دانشجویان از برگزاری این برنامه افزود: نهج‌البلاغه بیانی شیوا از واقعیات زندگی فردی، اجتماعی و شغلی است و عمل به تعالیم آن می‌تواند راهگشای بسیاری از مشکلات امروز جامعه باشد.

در نخستین نشست این طرح، امام جمعه آران و بیدگل به بیان موضوعاتی اخلاقی و اجتماعی از سخنان امام علی(ع) پرداخت و مقرر شد دانشجویان نیز در جلسات آینده به ارائه دیدگاه‌ها و تبادل نظر پیرامون مفاهیم نهج‌البلاغه بپردازند.

;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.