کاهش 30 درصدی تولید صیفی‌جات در آران و بیدگل

1395/03/26
51
0
سایرخبرگزاری ها
کد خبر :8123
آران و بیدگل نیوز به نقل از ایسنا، حسین فتاحی افزود: این کاهش در اثر وزش شدید بادها، گرد و غبار، گرمی زودرس و خشکی هوای منطقه است.

\"کاهش

وی با بیان اینکه کاهش میزان برداشت در برخی از مناطق به ویژه در منطقه یزدل آران و بیدگل به 50 درصد می‌رسد، اظهار کرد: در کنار دلایل اصلی کاهش، مراقبت ناصحیح کشاورزان نیز می‌تواند عامل مهمی در کاهش سطح عملکرد محصول صیفی باشد.

مدیر جهاد کشاورزی آران و بیدگل افزود: هم اکنون حدود یک هزار و 300 هکتار از اراضی کشاورزی آران و بیدگل به کشت صیفی اختصاص دارد که از این میزان حدود هزار هکتار مربوط به کشت طالبی و خربزه است.

فتاحی با اشاره به  پیش بینی برداشت 30 هزار تن محصول صیفی از مزارع آران و بیدگل طی سال جاری گفت: سفید شهر، یزدل و نوش آباد مناطق اصلی تولید صیفی در آران و بیدگل است.

وی خاطر نشان کرد: با وجود کاهش 30 درصدی تولید محصول آران و بیدگل همچنان یکی از تولید کنندگان اصلی تولید صیفی در استان اصفهان است.


;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.