روز مزرعه چغندرقند در آران و بیدگل

1394/11/07
52
0
سایرکشاورزی
کد خبر :6931
آران و بیدگل نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان: کارشناس مسئول کشت چغندر قند و نیشکر وزارت جهاد کشاورزی امروز گفت: هم اکنون هفت هزارو 300هکتار از مزارع سطح کشور زیر کشت چغندر قند پاییزی است که این میزان نسبت به سال گذشته رشد 2 هزارو 500 هکتاری داشته است.

ابراهیم حسین پور افزود: کشت چغندر قند پاییزی در کشور چند سالی است که در کنار کشت بهاره  انجام می شود که نتایج خوبی هم داشت.

وی با اشاره به بازار مناسب چغندر قند پاییزه گفت: با توجه به نیاز کارخانجات قند و نیشکر به چغندر ،کشاورزان می توانند منبع در آمد خوبی از کشت محصول چغندر قند داشته باشند.

حسن پور گفت: کشت چغندر قند پاییزه سه سال قبل با سطح دو هزار هکتار در استان خوزستان آغاز شد وبا توجه به بهره وری بالا، نیاز آبی کم در فصل پاییز و اشتغالزایی بالا، در 9 استان کشور از جمله اصفهان نیز کشاورزان شروع به کشت محصول کرده اند.

مدیر عامل شرکت تولیدی قند هم گفت: امسال  محصول 150 هکتاراز زمین های زیر پوشش چغندر قند اصفهان راخریدار می کنیم.

سلطانی افزود: این شرکت،  ظرفیت خریداری چغندر قند پاییزه تا سقف 10 برابر میزان موجود را نیز دارد.

همچنین حسین فتاحی مدیر جهاد کشاورزی آران و بیدگل گفت: برای نخستین بار کشاورزان شهرستان آران و بیدگل 74 هکتار از مزارع خود را  به کشت چغندر قند اختصاص داده اند.

;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.