تجهیز اداره منابع طبیعی آران و بیدگل به دستگاه اطفای حریق

1394/12/21
33
0
اجتماعیمحیط زیست
کد خبر :1043
آران و بیدگل نیوز - حسین منصوری: رضا شفیعی روز چهارشنبه در گفت‌و‌گو با خبرنگار ای‌بی‌نیوز اظهار داشت: با توجه به تغییرات اقلیمی و کاهش شدید بارندگی در کشور، وقوع آتش‌سوزی در عرصه‌های طبیعی کشور یک تهدید جدی محسوب می‌شود و بدین منظور اداره کل منابع طبیعی استان اصفهان بر اساس برنامه‌های پیش‌بینی شده، اقدام به تجهیز ادارات تابعه نموده است.
وی با اشاره به اینکه اداره منابع طبیعی این شهرستان مجهز به دستگاه روت فایر شده است افزود: این دستگاه قادر است با سرعت عمل بیشتر در مناطقی که امکان نفوذ سیستم‌های آتش خاموش‌کن نیست وارد عمل شده و با حجم کم مصرفی آب سطح وسیعی از منطقه آتش‌سوزی را خاموش می‌کند.
شفیعی از دیگر برنامه‌های اداره کل منابع طبیعی استان را برگزاری دوره آموزشی اطفای حریق در دشت سگزی اصفهان برای روسای ادارات و یگان حفاظت شهرستان‌ها برشمرد و گفت: برگزاری دوره‌های آموزشی اطفای حریق برای شوراهای اسلامی، دهیاران و مرتع‌داران در آینده نزدیک در دستور کار اداره کل منابع طبیعی استان اصفهان قرار دارد.
وی در پایان تصریح کرد: در طول سال گذشته ?? مورد آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع در استان اصفهان اتفاق افتاده است که خوشبختانه سهم این شهرستان صفر بوده که امیدواریم این روند در آینده هم ادامه داشته باشد.
آران و بیدگل با 120 هزار هکتار جنگل‌های دست کاشت تاغ، حدود 40 درصد از تاغزارهای استان اصفهان را در خود جای داده است.
;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.