کاشت 220 هکتار گیاه دارویی در آران و بیدگل

1394/12/15
52
0
سایرخبرگزاری ها
کد خبر :8120
آران و بیدگل نیوز به نقل از ایسنا: حسین فتاحی، اظهار کرد: کاسنی، شوید، گل محمدی، رازیانه، زعفران، گل ختمی، نعنا و آلوئه ورا از جمله گیاهان دارویی است که در آران و بیدگل کشت می‌شود.

\"کاشت

وی، برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی در تغییر الگوی کشت، مصرف کمتر آب نسبت به محصولات پر آبی همچون صیفی جات و همچنین ارزش افزوده و بازار مصرف مناسب را از جمله دلایل کشت محصولات دارویی در آران و بیدگل بیان کرد.

فتاحی با اشاره به برنامه ریزی مدیریت جهاد کشاورزی در توسعه گیاهان دارویی با مصرف آب کمتر با توجه به شرایط خاص شهرستان کویری آران و بیدگل گفت: زعفران و گل محمدی با توجه به مصرف بسیار پایین آب، در اولویت برنامه‌های جهاد کشاورزی برای توسعه قرار دارد.

وی از برداشت گیاه دارویی کاسنی نیز در شهرستان خبر داد و گفت: صد هکتار از مزارع کشاورزی آران و بیدگل زیر کشت این محصول است.

فتاحی خاطر نشان کرد: برداشت این محصول تا اواخر تیرماه ادامه دارد و پیش بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت 400 تن بذر کاسنی از مزارع زیر کشت برداشت شود.

به گزارش ایسنا، آران و بیدگل با 14 هزار هکتار سطح زیر کشت انواع محصولات کشاورزی درمحصولات پسته، پنبه و طالبی، قطب تولید در استان اصفهان است.
;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.