سر تیتر جدید ترین اخبار امروز :
- واریز کالابرگ برای خانوارهای دهک های چهارم و پنجم درآمدی از دوشنبه هفته جاری/دهکهای ششم و هفتم از دوشنبه هفته آینده
- نخستین هنرستان هوش مصنوعی شمال استان اصفهان در آران و بیدگل راه اندازی می شود
- کشف بیش از ۹۰ هزار نخ سیگار قاچاق در آران و بیدگل
- پلمب ۲ واحد مشاوره املاک به علت اجاره منازل مسکونی به اتباع غیر مجاز در آران و بیدگل
- اولین رایزنی دیپلماتهای ارشد اروپایی با عراقچی پس از جنگ ۱۲ روزه
هشدار کارشناس بهداشت محیط آرانوبیدگل در خصوص استفاده از رنگهای مصنوعی
1395/07/19
82
0
سایربهداشت و درمان
کد خبر :6576
آران و بیدگل نیوز - روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان: علی اعتصام اظهار داشت: استفاده از رنگهای صنعتی در واحدهای صنفی جهت تهیه مواد غذائی بویژه جوجه کباب، شیرینی، شربت و غیره، ممنوع و غیرقانونی میباشد و صرفاً واحدهای صنفی مجاز به استفاده از رنگهای طبیعی و یا رنگهایی میباشند که ضمن دارا بودن مجوزهای بهداشتی سازمان غذا و دارو ، عبارت \" مجاز برای استفاده در واحدهای صنفی \" بر روی آن درج شده باشد.
وی افزود: در همین راستا ضمن تشدید بازرسی از واحدهای صنفی تهیه مواد غذائی بویژه رستورانها، آشپزخانهها، کارگاههای قنادی و ... بصورت مستمر از مواد غذائی مورد استفاده در واحدهای فوق نمونه برداری بعمل میآید و با متخلفین بهداشتی استفاده کننده از رنگ غیر مجاز طبق مقررات برخورد قانونی میشود.
اعتصام اذعان داشت: بر همین اساس در طول یکسال گذشته بیش از 70 نمونه مواد غذائی جهت ارزیابی رنگ برداشت شده است و در همین مدت پرونده تخلف 32 واحد صنفی بعلت استفاده از رنگ غیر مجاز به مراجع قضائی ارسال شده است.
وی خاطر نشان کرد: مصرف کنترل نشده رنگهای مصنوعی می تواند عامل بروز اختلالات کبدی ، آسم ، تومورهای بدخیم و همچنین اختلال فرآیند های مغزی بویژه در کودکان و نوجوانان باشدکه با در نظر گرفتن عوارض ناشی از آن، صرفاً در صنایع غذائی بصورت محدود و در حد مجاز و با رعایت کلیه ضوابط و آئین نامه های سازمان غذا و دارو و تحت نظارت مسئول فنی قابلیت مصرف دارد.
وی افزود: در همین راستا ضمن تشدید بازرسی از واحدهای صنفی تهیه مواد غذائی بویژه رستورانها، آشپزخانهها، کارگاههای قنادی و ... بصورت مستمر از مواد غذائی مورد استفاده در واحدهای فوق نمونه برداری بعمل میآید و با متخلفین بهداشتی استفاده کننده از رنگ غیر مجاز طبق مقررات برخورد قانونی میشود.
اعتصام اذعان داشت: بر همین اساس در طول یکسال گذشته بیش از 70 نمونه مواد غذائی جهت ارزیابی رنگ برداشت شده است و در همین مدت پرونده تخلف 32 واحد صنفی بعلت استفاده از رنگ غیر مجاز به مراجع قضائی ارسال شده است.
وی خاطر نشان کرد: مصرف کنترل نشده رنگهای مصنوعی می تواند عامل بروز اختلالات کبدی ، آسم ، تومورهای بدخیم و همچنین اختلال فرآیند های مغزی بویژه در کودکان و نوجوانان باشدکه با در نظر گرفتن عوارض ناشی از آن، صرفاً در صنایع غذائی بصورت محدود و در حد مجاز و با رعایت کلیه ضوابط و آئین نامه های سازمان غذا و دارو و تحت نظارت مسئول فنی قابلیت مصرف دارد.

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است
با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.