هشدار کارشناس بهداشت محیط آران‌وبیدگل در خصوص استفاده از رنگ‌های مصنوعی

1395/07/19
82
0
سایربهداشت و درمان
کد خبر :6576
آران و بیدگل نیوز - روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان: علی اعتصام  اظهار داشت: استفاده از رنگ‌های صنعتی در واحدهای صنفی جهت تهیه مواد غذائی بویژه جوجه کباب، شیرینی، شربت و غیره، ممنوع و غیرقانونی می‌باشد و صرفاً واحدهای صنفی مجاز به استفاده از رنگ‌های طبیعی و یا رنگ‌هایی می‌باشند که ضمن دارا بودن مجوزهای بهداشتی سازمان غذا و دارو ، عبارت \" مجاز برای استفاده در واحدهای صنفی \" بر روی آن درج شده باشد.

وی افزود: در همین راستا ضمن تشدید بازرسی از واحدهای صنفی تهیه مواد غذائی بویژه رستوران‌ها، آشپزخانه‌ها، کارگاه‌های قنادی و ... بصورت مستمر از مواد غذائی مورد استفاده در واحدهای فوق نمونه برداری بعمل می‌آید و با متخلفین بهداشتی استفاده کننده از رنگ غیر مجاز طبق مقررات برخورد قانونی می‌شود.

   اعتصام اذعان داشت: بر همین اساس در طول یکسال گذشته بیش از 70 نمونه مواد غذائی جهت ارزیابی رنگ برداشت شده است و در همین مدت پرونده تخلف 32 واحد صنفی بعلت استفاده از رنگ غیر مجاز به مراجع قضائی ارسال شده است.

   وی خاطر نشان کرد: مصرف کنترل نشده رنگهای مصنوعی می تواند عامل بروز اختلالات کبدی ، آسم ، تومورهای بدخیم و همچنین اختلال فرآیند های مغزی بویژه در کودکان و نوجوانان باشدکه با در نظر گرفتن عوارض ناشی از آن، صرفاً در صنایع غذائی بصورت محدود و در حد مجاز و با رعایت کلیه ضوابط و آئین نامه های سازمان غذا و دارو و تحت نظارت مسئول فنی قابلیت مصرف دارد.
 

;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.