در تمامی مدارس آران و بیدگل نماز جماعت برگزار می‌شود

1395/08/01
31
0
سایرعلم و دانش
کد خبر :8517
آران و بیدگل نیوز - روابط عمومی اداره آموزش و پرورش: محمد معدندار در جمع ائمه جماعات مدارس آران و بیدگل گفت: هم‌اکنون به مجموع 120 واحد آموزشی شهرستان 75 امام جماعت اعزام شده‌اند که برخی از آنها در دو واحد آموزشی اقامه نماز می‌کنند.

\"در

وی با اشاره به اینکه نماز تمام جنبه‌های فرهنگی، تربیتی و آموزشی دانش آموزان را تحت تأثیر قرار می‌دهد،  تصریح کرد: فعالیت مناسب ائمه جماعات و مسئولان فرهنگی آموزش و پرورش موجب شده که این شهرستان رتبه دوم استان را در مسابقات مختلف قرآن و عترت و نماز کسب کند.

معدندار به برنامه‌ریزی دشمنان برای هجوم فرهنگی در بین قشر جوان و نوجوان کشور اشاره کرد و گفت: روحانیون با رفتارهای مناسب خود و جذب دانش آموزان می‌توانند عامل مناسبی در مقابله با این حربه دشمن باشند.

همچنین آیت اله  موسوی، امام جمعه آران و بیدگل در این گردهمایی گفت: روحانی فعال در مدرسه باید تمام حرکات و رفتارهایش مبلغ یک ایدئولوژی دینی و مذهبی باشد تا دانش آموزان نیز رفتار مناسب را داشته باشند.

وی افزود: روحانیون پیش از اینکه به عنوان ائمه جماعت در مدرسه انتخاب شوند بایستی دوره کامل روان‌شناسی کودک و نوجوان را بگذرانند تا با مقتضیات این دوره سنی آشنا شوند.

امام جمعه آران و بیدگل مهمترین ویژگی روحانی مدارس را با بصیرتی دانست و اظهار کرد: اگر روحانیون خود با بصیرت باشند می‌توانند، در دانش آموزان نیز تأثیر مثبت ایجاد کرده و آنها را نیز با بصیرت کنند.

موسوی بی‌بصیرتی را بلای جان مردم در زمان‌های مختلف دانست و گفت: همین بی‌بصیرتی موجب شهادت امام حسین (ع) در روز عاشورا شد.

وی خاطرنشان کرد: امروز هم کسانی در همین جامعه ما هستند که به دلیل نداشتن بصیرت همواره فریاد غرب و الگو گیری از آنها را سر می‌دهند.
;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.