تعقیب و گریز با قاچاقچیان چوب در آران وبیدگل و ضبط نیم تن چوب قاچاق

1395/10/11
75
0
سایرکشاورزی
کد خبر :6912
به گزارش آران و بیدگل نیوز به نقل از ایرنا، رضا شفیعی، اظهار کرد: این تعقیب و گریز شب گذشته هنگام گشت زنی ماموران یگان حفاظت این اداره در تاغزارهای محدوه نصرآباد آران و بیدگل رخ داد.

\"تعقیب

وی افزود: قاچاقچیان که مشغول قطع درختان بودند با مشاهده ماموران با خودرو وانت پیکان خود از محل گریختند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری آران و بیدگل بیان کرد: در این تعقیب و گریز، متهمان توانستند با توجه به مه آلود بودن هوا و لغزنده بودن جاده بعد از 40 کیلومتر تعقیب و گریز خودرو خود را رها و فرار کنند.
وی از شناسایی راننده پیکان وانت خبر داد و گفت: حدود نیم تن چوب تاغ کشف شد و با بررسی های انجام شده مشخص شد بیش از یک تن چوب تاغ هم ساعت های قبل از محل توسط قاچاقچیان برده شده بود.
شفیعی خاطرنشان کرد: بیش از 80 اصله درخت تاغ توسط این قاچاقچیان در آن منطقه قطع شده است.
وی قاچاق چوب و ذغال را عامل تخریب جنگل های دست کاشت این شهرستان دانست و تاکید کرد: سودجویان برای رسیدن به سودهای کلان و بازار سیاه پر رونق ذغال اقدام به قطع درختان و ذغالگیری می کنند.
شفیعی تصریح کرد: حفظ و نگهداری جنگل های دست کاشت بیابانی به دلیل کویری بودن و همچنین هجوم شن های روان در منطقه آران وبیدگل اهمیت زیادی دارد.
قطع درختان تاغ از جمله مشکلات اصلی آران و بیدگل است، سال گذشته قاچاقچیان چوب 1200 اصله درخت تاغ به وزن تقریبی 30 تن را قطع کردند.
آمار رو به افزایش کشفیات چوب و زغال در شهرستان آران و بیدگل کاشان در استان اصفهان مدتی است که زنگ خطر نابودی تاغزارها را به صدا درآورده است، زنگ خطری که از فاجعه زیست محیطی و هجوم ریزگردها حکایت دارد.
آران و بیدگل با 120 هزار هکتار جنگل های دست کاشت تاغ، حدود 40 درصد از تاغزارهای استان اصفهان را در خود جای داده است.

;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.