اختصاص 12 هکتار زمین جهت احداث مصلی نماز جمعه آران و بیدگل

1394/12/24
48
0
سایرخبرگزاری ها
کد خبر :7995
آران و بیدگل نیوز به نقل از ایرنا: مدیر کل راه و شهرسازی استان اصفهان شامگاه پنجشنبه در نشستی که با حضور علیرضا محفوظی معاون پارلمانی وزیر راه و شهرسازی برای واگذاری زمین به مصلی در آران و بیدگل برگزار شد به اختصاص 12 هکتار اراضی دولتی برای ساخت مصلی چند منظوره در این شهرستان اشاره کرد و افزود: امیدورایم مرحله های اداری این واگذاری در کمیسیون های مختلف به سرعت پیگیری شود و اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان نیز از هیچ مساعدتی دریغ نخواهد کرد.
حجت الله غلامی از حل مشکلات جاده آران وبیدگل - گرمسار و جاده کنار گذر آران وبیدگل با حضور معاون پارلمانی وزیر راه خبر داد و گفت: مقرر شد در کمیته برنامه ریزی استان اصفهان در خصوص راهکارهای حل سریع تر مشکلات این دو جاده برنامه ریزی شود.
وی همچنین از حل شدن مشکل حریم راه آهن در جاده سفید شهر که مانع ساماندهی این جاده بود در بازدید امروز معاون پارلمانی وزیر راه و شهرسازی خبر داد.
نماینده مردم کاشان، آران وبیدگل در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست به جاده سفید شهر- کاشان به عنوان جاده ای خطرناک اشاره کرد و گفت:تا کنون 50 تن از هموطنان ما در این جاده کشته شده اند که این آمار بسیار بالا است.
سید جواد ساداتی نژاد ادامه داد: پیش از این مشکل حریم جاده وجود داشت که با مساعدت معاون وزیر راه و شهرسازی این مشکل حل شد و امیدواریم با اعتبار بیشتر و نگاه ویژه اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان شاهد ساماندهی این جاده باشیم.
وی همچنین به مشکل ارتباط بخش مرکزی و کویرات با مرکز شهرستان اشاره کرد و خواستار تخصیص بودجه و ساماندهی این جاده ها شد.
علیرضا محفوظی معاون پارلمانی وزیر راه و شهرسازی به منظور رفع مشکلات در حوزه راه و شهرسازی و بازدید از طرح های در دست اقدام به شهرستان آران و بیدگل سفر کرده بود.


;
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید
کد امنیتی
ذره بین

هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است

با ثبت نظر خود اولین نفری باشید که برای این خبر نظر ثبت کرده است.